Lastminutes

Update over het coronavirus

- Voor het laatst bijgewerkt op 1-04-2020 -

Oostappen Groep Vakantieparken houdt de laatste ontwikkelingen omtrent het coronavirus en de richtlijnen van de Nederlandse en Belgische overheid nauwlettend de gaten. De veiligheid en gezondheid van onze gasten en medewerkers staan hierbij voorop!

Naar aanleiding van de laatste persconferentie op 31 maart sluiten wij al onze Nederlandse vakantieparken t/m dinsdag 28 april en onze Belgische vakantieparken t/m zondag 19 april. Deze sluiting is van toepassing op alle toeristische, seizoen- en jaarplaatsen. Wij nemen de adviezen van de overheid uiterst serieus, waardoor we helaas genoodzaakt zijn om deze nieuwe maatregelen te nemen. We brengen uiteraard iedereen op wie deze maatregelen invloed heeft persoonlijk op de hoogte. 

Wanneer de maatregelen vanuit de overheid verlengd / aangescherpt worden, zullen we de openingdata wellicht moeten verschuiven. Wij zullen je hiervan op de hoogte blijven houden. Dit doen wij uiteraard mede via deze pagina, maar indien noodzakelijk zullen wij onze vakantiegasten, seizoengasten en jaargasten ook rechtstreeks berichten.

Betreffende reeds gemaakte reserveringen met een aankomstdatum vóór bovengenoemde datum, hanteren wij de volgende uitgangspunten (gasten worden door ons benaderd):

• Gasten kunnen hun reservering laten verzetten. 
• Verzetten van de reservering naar een andere periode in 2020 is uiterlijk 1 week voor aankomst mogelijk, op basis van beschikbaarheid en tegen de geldende tarieven.
• Er worden geen wijzigingskosten in rekening gebracht.
• Wanneer de gast met een bepaalde voorkeur geboekt heeft, houden wij hier uiteraard rekening mee.
• Als je jouw reeds gemaakte reservering wilt omboeken kun je contact opnemen met de Afdeling Reserveren (zie onderstaande contactgegevens).
• Indien je de vakantie wenst te annuleren hanteren wij hiervoor de voorwaarden waaronder je hebt geboekt.

Wij hopen natuurlijk, net als iedereen, dat het virus snel onder controle is waardoor we de normale gang van zaken kunnen oppakken, zodat iedereen weer kan gaan genieten van uitjes, horeca en een welverdiende vakantie!

Mocht je naar aanleiding van deze informatie nog vragen hebben, dan kun je uiteraard altijd contact opnemen via de onderstaande contactinformatie. (Wegens drukte kan het zijn dat het wat langer duurt voordat iemand van het Oostappen-team je te woord kan staan. We doen ons uiterste best!)

Afdeling Reserveren
T. 0900-9677 / vanuit buitenland +31 493 326 977
reserveren@oostappengroep.nl

Wist je dat?

  1. Alle faciliteiten zijn inbegrepen
  2. Bij ons altijd de beste prijzen
  3. Unieke animatie tijdens alle schoolvakanties
  4. Al meer dan 30 jaar succesvol

 ACSI RECRON   ADAC

Heb je een vraag, of kunnen we je op een andere manier helpen?

Bekijk direct onze veelgestelde vragen. Staat jouw vraag er niet tussen? We helpen je graag telefonisch op +31 (0)493 326 977 of stel je vraag op Facebook.

Wij zijn weer open vanaf 27 maart 2020!
(€0,90 p/gesprek)

Volg je ons al?

De beste aanbiedingen en last minutes per mail ontvangen? Laat je e-mailadres achter!

INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF

Sluiten

Oostappen parken

De mooise plekjes in Nederland en België

Met onze vakantieparken in Nederland en België ben je altijd verzekerd van een heerlijke vakantiebestemming. Oostappen Vakantieparken – Vakantie voor iedereen!

Vanaf 27 maart 2020 kun je weer terecht op vrijwel alle Oostappen Vakantieparken. Vakantiepark Hengelhoef opent op 3 april. Tot dan!