Braakmankreek

Jachthaven

265 ligplaatsen

De jachthaven biedt een aantal unieke mogelijkheden op ons park. Met in totaal 265 ligplaatsen voor boten tot 8 meter (wal- en steigerplaatsen) kunt u direct vanuit de haven de Braakmankreek op varen. Daarnaast beschikken we ook over kampeerplaatsen met aanlegplaats.

Het gesloten water dat het schiereiland omringt is circa 135 ha groot. Het water zelf is brak (zoet & zout). De Braakmankreek is de ideale plek voor zowel de beginnende als de gevorderede watersporter. U vaart vanuit de haven in enkele minuten naar het prachtige vogeleiland waar u vanuit uw boot reigers kunt spotten, of ga als echte visliefhebber op zoek naar de beste visplekken.

  1. Jachthaven
  2. Boothelling
  3. Wal- en steigerplaatsen
  4. Winterstalling
  5. Havenkantoor
  6. Motorbootverhuur

Wist je dat?

  1. Alle faciliteiten zijn inbegrepen
  2. Bij ons altijd de beste prijzen
  3. Unieke animatie tijdens alle schoolvakanties
  4. Al meer dan 30 jaar succesvol

Heb je een vraag, of kunnen we je op een andere manier helpen?

Bekijk direct onze veelgestelde vragen. Staat jouw vraag er niet tussen? We helpen je graag telefonisch op 0493-326977 of stel je vraag op Facebook.

(€0,90 p/gesprek)

Volg je ons al?

De beste aanbiedingen en last minutes per mail ontvangen? Laat je e-mailadres achter!

INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF

Sluiten

Oostappen parken

De mooise plekjes in Nederland en België

Met onze vakantieparken in Nederland en België ben je altijd verzekerd van een heerlijke vakantiebestemming. Oostappen Vakantieparken – Vakantie voor iedereen!

Let op! Momenteel is alleen Vakantiepark Hengelhoef geopend. Vanaf 27 maart 2020 kun je ook weer terecht op alle andere Oostappen Vakantieparken. Tot dan!